T625 GÖKBEY ilk deniz aşırı uçuşunu yaptı

T625 GÖKBEY, KKTC’ye Ulaştı!

TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, Türkiye’nin ilk milli Genel Maksat Helikopteri T625 GÖKBEY’in Jandarma Genel Komutanlığı’na teslim edilmesinin ardından yapılan deniz aşırı uçuşunu KKTC’ye başarıyla tamamladığını duyurdu. Demiroğlu, yaptığı açıklamada, “Milli gücümüz, Gök Vatanımızda başarılarımıza başarı katmaya devam edecek.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Destek tutarları artırıldı! İşte 16 soruda ‘Yarısı Bizden’ kampanyası

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’da kentsel dönüşümü hızlandıracak Yarısı Bizden kampanyasında destek tutarlarının artırılmasının ardından merak edilen soruları tanıtım filmiyle yanıtladı.

Kurumlar vergisi beyannamesi için son gün yarın

Kurumlar vergisi mükelleflerinin, 2024 hesap dönemine ait beyannamelerinin verilme ve bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme süreleri yarın gün sonunda dolacak.

TBMM’de bu hafta neler görüşülecek? – 4 Mayıs 2025

TBMM’de bu hafta, çağrı merkezlerine asılsız ihbarlarda bulunanlara idari para cezalarının artırılması öngören kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek. Plan ve Bütçe Komisyonunda salı günü Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan sunum yapacak. Kartalkaya’da Bir Otelde Meydana Gelen Yangını Araştırma Komisyonu’nda çarşamba günü Bolu Belediyesi yetkilileri dinlenecek.

Dolar arttı otomobil fiyatları çıldırdı: İşte marka marka fiyatlar

Otomotiv sektörü, mayıs ayına yüksek oranlı zamlarla giriş yaptı. Artış oranları model bazında yüzde 10’u bulurken, bazı modellerde yüzde 16’ya varan zamlar kaydedildi.

Türkiye’nin Afrika açılımı tam gaz

Türkiye, uyguladığı politikalarla Afrika’daki varlığını ve etkisini her geçen gün artırırken, şimdi de Afrika Kalkınma Fonu’na 4 milyar dolarlık ilave kaynak sağlamaya hazırlanıyor. Bu kaynak 8.6 milyon kişinin elektriğe, 6.5 milyon kişinin ulaşıma kavuşması, 1.8 milyon kişinin istihdamının sağlanması anlamına geliyor. 

Altının ons fiyatında merkez bankalarının etkisi!

İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan, “Altının ons fiyatında gerçek anlamda bir geri çekilme olacaksa ben yine bunun yükselişi tetikleyen merkez bankalarından geleceğini düşünüyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir